Piirakkaa ja muuta. Helsingin keskustan uusi kahvila-aarre Citypie!

Löysimme Vuorikadulta tämän juuri avatun, ihanan kahvilan, jossa herttaiset Ekaterina ja Enar leipovat aamu-viidestä alkaen, jotta he voivat tarjota tuoretta heti aamusta alkaen.
pies_citypie
Hyvää kahvia ja hyviä, itsetehtyjä leivonnaisia. Siinäpä avain kahvilan menestykseen? On hienoa, että Helsingin kahvilakulttuuri kehittyy ja uusia kahviloita tulee tuon tuosta, mutta niistä iso osa valitettavasti on ketjuja, jotka tarjoavat samoja, teollisia tuotteitaan. On mahtavaa, että saadaan Helsingin keskustaan myös tällaisia yrittäjävetoisia kahviloista, jotka valmistavat itse kaiken alusta loppuun, vaikkei se ehkä olekaan se kannattavin tapa.
citypie_brekfast
Enar on työskennellyt monen ravintolan keittiössä, mutta nyt hän halusi avata oman paikan. Täyttävään lounasannokseen (9,30 e) kuuluu pala piirakkaa, salaattia, hummusta ja turkkilaista jugurttia.
spinach_omelet_citipie
Feta-pinaattimunakas, kaikki munakas- ja piiraspalat maksavat 3,90 e, latte 3,60 e.
citypie_espresso
citypie_owners
citypie_tea
citypie_smoothy
citypie_takeaway
Venäjällä syntyneet, mutta Suomessa pitkään asuneet Katja ja Enar haluavat tuoda jotain synnyinmaansa ruokakulttuurista. Hienoa! Valikoimissa on piirakoita eri täytteillä. Maistoin Enarin suosituksesta perunapiirakkaa ja se oli tuhtia ja maukasta.
Tänne täytyy palata uudestaan. Onnea ja menestystä uusille yrittäjille! Olisipa tällaisia paikkoja enemmän!
Citypie ,Vuorikatu 6, avoinna ma-pe 8-19, la 10-16
Kahvila Facebookissa
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.