Min Krog Sundsberg Lauantaiaamun brunssilla

Laiskan lauantaiaamun brunssi

This post is also available in: englanti

Voiko viikonloppu alkaa paremmin kuin herätä myöhään, lähteä brunssille ystävän kanssa ja nautiskella rauhassa ihanista herkuista?

Min Krog brunssi

Kävin tutustumassa Sundsbergissä sijaitsevan Min Krogin brunssiin ystäväni suosituksesta. En ollut kuullut paikasta mitään ja ensin piti katsoa navigaattorista missä moinen paikka sijaitsee: 14 minuuttia matkaa eli vähemmän kuin kotoani Helsingin keskustaan. Joten päätin tällä kertaa lähteä ihan “väärään suuntaan” eli Kirkkonummelle päin.

Lauantaiaamun brunssi

 

Eri ihmisten kanssa on kiva tehdä erilaisia juttuja… joku on urheilu- tai matkakaveri, jonkun kanssa käydään kaupungilla ja shoppaillaan. Virpi, lapsuudenystäväni on paras herkuttelukaverini. Tapaamme usein syömisen tai ruoanlaiton merkeissä ja tykkäämme saman tyylisestä (lue: melkein kaikesta!) ruoasta, kunhan se on hyvää!

No soitin tietenkin Virpille ja suuntasimme Min Krogin amerikkalaisteemaiselle brunssille. Päivä oli kaunis ja lämmin, joten istuimme ulkona. Menu koostui nyhtöpossuburgereista (me valitsimme tofu-kasvisversion), salaateista, tuoreista leivistä ja ihanasta herkkupöydästä, jossa oli croisantteja, whoopeja, suklaakakkua ja ties mitä! Juomaksi oli mustikkamehua, tuoremehua, kahvia ja erilaisia irtoteelaatuja. Kaikki oli tosi hyvää. Nyt menisin aikaisemmin… puolen päivän jälkeen monet astiat olivat melkein tyhjiä. Niitä tosin täytettiin kovalla kiireellä, joten nälkäiseksi emme missään nimessä jääneet!

Brunssi ja suklaakakku lauantaiaamun brunssilla

Paikan omistajatar Alexandra ja ihana talon suklaakakku.

Brunssit lauantaisin ja sunnuntaisin vaihtuvilla teemoilla. 19 e/aikuinen. Kannattaa varata pöytä etukäteen.

Paikan FB-sivuille.

 

 

 

 

2 vastausta artikkeliin ”Laiskan lauantaiaamun brunssi”

Leave a Reply