Who we are

Uzi Varon

I captured my first images on B/W film when I was 11 years old. At the age of 21 I took a more serious attitude about my hobby and decided to make it a profession. I enjoy working outdoors and on locations as well as producing my own ideas and fulfilling clients’ requests in my studio. I live in Helsinki, Finland and I do the bigger part of my work here. However, photography also took me to other exciting and exotic places and gave me the opportunity to meet with fantastic people around the world.

Read Uzi’s articles


Ninarose Maoz

A travel writer in search of the best flavors, interesting people and good stories.

Espoolainen free-toimittaja, joka taiteilee äitiyden ja työnsä sekä intohimonsa – matkailun ja ruoan – välillä.
Jo pienenä toimitin lehteäni, jonka nimi ja teema muuttuivat tuon tuosta, mutta ilmestyi  kuitenkin säännöllisesti, kaksi kertaa viikossa. Jo tuolloin painiskelin deadlinejen kimpussa: Lehti oli saatava kasaan ajallaan, vaikka isäni kotitoimiston kopiokone reistaili ja kavereilla oli hauskoja ideoita vapaa-ajan viettoon. Kuvitus syntyi joko omasta tai kaverien kynästä tai muista lastenlehdistä leikkaamalla ja liimamalla, tosin tuolloin tosin käytössä olivat sakset ja liima.
Nyt on menty eteenpäin. Teen yhteistyötä huippuhyvien kuvaajien kanssa ja tehtäväni on enää etsiä hyviä ideoita ja toteuttaa ne. Työhöni kuuluu paljon reissaamista ja tapaankin työmatkoillani ihania ihmisiä, näen upeita maisemia ja maistan makuja, joista onneksi ei tarvitse kertoa vain sanoin, vaan niitä pääsee näkemään myös kuvista, joista ainakin itselleni herahtaa vesi kielelle. Paljon jää kertomatta lehtien sivuilla ja siksi päätimme kollegani Uzin kanssa perustaa Sweet chilin, blogin, joka kertoo noista onnen hetkistä matkan varrelta ja joiden kertomatta jättäminen tuntuisi tuhlaukselta. On mahtavaa jos tarinamme kolahtivat ja vielä hienompaa jos kertoisit meille itsestäsi, mitä ajattelet blogistamme tai jakaisit omia kokemuksiasi.
Työni luonteen vuoksi reissaan paljon. Osa on maksettuja, lehdistömatkoja, osa oman rahan matkoja. Kun kirjoitan blogiin, en koskaan kirjoita siksi, että joku on pyytänyt minulta postausta jostakin, vaan siksi, että innostun itse jostakin aiheesta. Blogimme ei ole kaupallinen. Meillä ei ole mainoksia, emmekä saa rahallista korvausta postauksista. Eli teemme tätä ihan silkasta ilosta 🙂

 

Read Ninarose’s articles