MG_5555

Turkkilaisia makuja Helsingissä

This post is also available in: englanti

Friteeratut kesäkurpitsat ja jugurttikastike
Fried zuccini with yoghurt sauce

Turkkilaisia makuja Perhossa

Tässä vähän makupaloja Ravintola Perhon turkkilaiselta viikolta. Meidän kutsuttiin maistelemaan Istanbulin kulinaarisen instituutin keittiömestarien valmistamia mezzejä, eikä tietenkään kieltäydytty moisesta, varsinkin kun suunnitellaan juuri seuraavaa matkaa – Turkkiin!

Turkki-viikko Perhossa 27.4.14 saakka. Lisätietoja täältä.

Ravintola Perho, Mechelininkatu 7, Helsinki.
www.ravintolaperho.fi

Uzi kävi katsomassa Zeynep Ergin ja Ismail Ozkapu hääräsivät keittiön puolella. 
Juusto- ja lihatäytteisiä börekejä
Maksaa
Suomalaiset opiskelijat oppivat turkkilaisen keittiön saloihin. 
Busy, busy..
Vanhasta, bulgurin tapaisesta vehnästä tehtyjä kasvispihvejä.
Hauska tapaaminen kirjailija Reeta Paakkisen kanssa, jonka kirjaa Kotona Istanbulissa olen juuri lukemassa matkapreppauksena Turkin matkaamme varten.




Leave a Reply