Olympos beach Turkin Riviera

Turkin muistoja

This post is also available in: englanti

Yläkuvassa teen muistiinpanoja tätä Matkaoppaan juttua varten. Itse asiassa aloitin juttuni noista huikeista maisemista! Matkaopas Turkki Riviera Olympos Tämä syyskuun numerossa julkaistu  juttu Olympoksesta toi kivoja muistoja mieleen. Meillä on tyttöjen kanssa “perhesäästöpossu”, johon keräämme lomamatkarahoja. Vielä possun maha ei pullota, joten on aikaa miettiä matkakohdetta, mutta tämä on yksi vahva ehdokas – niin hyvät muistot sieltä jäi ja haluaisin jakaa ne myös lasteni kanssa. Olympos ancient town Turkey Olympoksen rauniokaupunkia tutkimassa. Kuvassa oppaamme Cafer. Ja minä kenkämallina 🙂 Uskolliset kumppanit ovat muuten nuo Tevan sandaalit! Niin mukavat, että niillä jopa juoksee hätätapauksessa. Eikä tämä ole mikään maksettu mainos, vaan ihan omalla rahalla ostetut kengät.

Climing Uzi Varon Turkey Valokuvaajan työolosuhteet voivat olla myös tällaiset. Uzi oikealla.

Rock climbing Ninarose Maoz Minä ekaa kertaa kalliokiipeilemässä. Ja huipulle päästiin, vaikka usko ei meinannut riittää.

Boat trip Turkey Olympos Veneretkellä rentoutumassa.. ja herkuttelemassa, kuinka ollakaan.

Kadir's treehouses Olympos Turkey Majoituimme Olympoksessa Kadir’s treehouses-nimiseen paikkaan, joka oli vähintäänkin erikoinen! Siellä voi nukkua hauskoissa puumajoissa.

Kadir's treehouses Turkki

_MG_7986 Iltamenoa Kadirin paikassa.

Kadir Kaya Olympos Turkey Ja tässä itse isäntä. Kadir’s treehouses nettisivuille. Paikassa järjestetään kiipeilyä, pyöräretkiä ja muita aktiviteetteja. Olympos Adventure Centerin nettisivut.

Ruya Pension Cirali Turkey Olympoksesta suuntasimme viereiseen Ciralin kylään. Olympos vetää enemmän nuorta (ja nuorekasta) väkeä, Cirali perheitä ja pariskuntia.

Hasan Ruya Pensin Cirali Turkey Uzi oli ollut samassa paikassa perheensä kanssa vuosia sitten. Rûya Pansiyonin mukava omistaja Hasan oli iloinen tavatessaan Uzin uudelleen ja piti meille seuraa. Paikan kiviuunileivät olivat joka iltainen highlight.

Cirali Turkish Riviera Ruya Pension Rûya Pansiyonin pihalla oli kokonainen hedelmätarha. Paikan nettisivuille.

Leave a Reply