Delhi India

Tällä kertaa Delhistä…

This post is also available in: englanti

Tällainen mukava sikh-kuski odotti meitä kentällä. Taatusti on turvallinen olo tämän herttaisen jättiläisen kanssa!

Delhi with our sikh driver

Uskomaton fiilis – olemme Delhissä! Olemme suunnitelleet Intian matkaa yli vuoden ja en meinannut uskoa toissa päivänä kun tajusin olevani Delhin koneessa. Lähtöä edelsi hirveä härdelli, olenhan poissa yli kuukauden, joten ei ollut aikaa suunnitella, eikä unelmoida tulevasta matkasta.

Delhissä vastassa oli lämmin 30-asteinen aamuyö, Intian tuttu, savun ja pölyn sekainen tuoksu sekä orastava aamunkajo. Olin Intiassa viimeksi 2,5 vuotta sitten. Nyt taas hienoa palata ja tehdä juttuja taas ihan uusista asioista. Reissaamme täällä seuraavat pari viikkoa. Delhi on tukikohtamme ja lennämme huomenna Guwahatiin, Pohjois-Intiaan, josta jatkamme Shillongiin. Sen jälkeen odottaa luksusjunamatkaRajastanissa ja sitten suuntaamme vielä Mumbaihin.

Intia on jättimäinen maa ja sitä voi syödä vain pala palalta. Tällä kertaa on odotettavissa aika iso haukku. Toivottavasti se maistuu yhtä hyvältä kuin ennenkin.

At Piccadilly hotel Delhi

Matkajärjestelyistä sopimassa paikallisen yhteistyökumppanin kanssa hotelli Piccadillyn aulassa.

Hotel Piccadilly reception

Hotellimme suloinen respatyttö.

NRI market Delhi

Silva Paanasen kanssa NRI-torilla ruokajuttua tekemässä. Hauskaa oli tämän ilopillerin seurassa! Hän on intialaistunut niin hyvin, että ajaakin itse hullussa liikenteessä omalla autollaan. Monen sydän ei meinaa kestää edes taksin kyydissä istumista 🙂

NRI market Delhi

 

 

Vegetables India

 

NRI market India

Uzi vai vuohi?

Delhi evening traffic

Leave a Reply