_MG_1681

Studiolla

This post is also available in: englanti

 _MG_1657

Työ vie minua usein ulkomaille matka-, lifestyle- tai ruokajuttujen tekoon. Tai kuvaamaan mielenkiintoisia ihmisiä. Useimmiten näillä reissuilla on matkattava kevyesti, ilman isoja salamalaitteita tai muuta painavaa kuvauskalustoa. Se taas merkitsee sitä, että kuvia on otettava nopeasti ja tehtävä monenlaisia tuskallisiakin kompromisseja kuvien teknisen laadun suhteen.

Valtaosan töistäni teen kuitenkin kotistudiossani Helsingissä. Täällä tekniikka ei aseta rajoja, sillä studio on suuri ja täynnä tarpeellisia varusteita. Kuvaukset voi suunnitella etukäteen ja asiakkaiden toiveet täyttää yksityiskohtaisesti.
Jostain kumman syystä huomaan usein tekeväni tuotekuvauksia. Pidän mahdottomista elementeistä ja joskus todella hankalista tuotteista. On aivan erityinen haaste, tuoda esiin niiden hienous/henki/seksikkyys tai miksi ikinä sitä haluaankaan kutsua.

Uskollisen assistenttini Teija Huovilan kanssa vietimme koko päivän mittaisen kuvaussession työkalujen parissa. Tässä ”The Making Of” -välähdyksiä Black&Decker –helmestä.

_I6B1618

_I6B1587

_MG_1634

Leave a Reply