Reeta Paakkisen kanssa Istanbul Kodin Kuvalehti

Ruokajutun tekoa Istanbulissa

This post is also available in: englanti

Kodin Kuvalehti Istanbulin juttu  Viime viikolla ilmestyneessä Kodin Kuvalehdessä (19/14) on ruoka-matkajuttumme Istanbulista. Teimme sen kirjailija Reeta Paakkisen kanssa ja vietimme hauskoja hetkiä kokkailun ja syömisen parissa.

Torilla Reetan kanssa Istanbul Turkki Tässä valikoidaan hedelmiä ja vihanneksia. Ne ostetaan tuoreena läheiseltä  torilta. Reeta hankkii koko viikon vihannekset muutamalla kympillä.

Järvenpäästä kotoisin oleva Reeta on asunut puolet elämästään ulkomailla ja siitä ajasta suurimman osan Istanbulissa, joten hän sukkuloi  kaupungissa kuin kala vedessä.

Istanbul tori Reeta Paakkinen Blondit markkinoilla 🙂

Reeta's kitchen Ja torin tuliaiset pataan.

Dining Istanbul Reeta Paakkinen Iloista päivällismeininkiä. Yksi kuvaaja vain häiritsee… 🙂 Ikimuistoinen päivä hauskan kollegan kanssa ja ihanaa ruokaa, kiitos Reeta!

Reeta on kirjoittanut Turkin kokemuksistaan kirjan Kotona Istanbulissa. Se oli viihdyttävää, mutta myös avartavaa lukemista: millaista on (vaalean) naisen elämä idän ja lännen välissä, tarinaa työkulttuurista, pukeutumisesta… Suosittelen!

2 vastausta artikkeliin ”Ruokajutun tekoa Istanbulissa”

    1. Ai kuinka mukava kuulla 🙂 Istanbul oli tosiaan mahtava paikka, sinne tuli hinku päästä uudestaankin, eikä vähiten ruoan vuoksi! Sillä välin pitää kokkailla kotona noita ihania herkkuja.

Leave a Reply