Rescue from stormy Jerusalem

Uskollinen oppaamme Uri Golani osoittautui myös loistavaksi kuskiksi ja suunnistajaksi kun hän evakuoi meidät Jerusalemin lumimyräkän keskeltä. Olimme sopineet viimeisen, mutta tärkeän keikan Tel Aviviin torstaille ja löysimme itsemme lumen keskeltä kaupungista, josta ei päässyt pois. Uri ajoi urhoollisesti kotiinsa tavallisella, takavetoisella autollaan (tietysti kesärenkailla: Israelissa ei tunneta talvirenkaita!), nouti nelivetoisen Defenderinsä ja ajoi meidät ulos pieniä vuoriteitä pitkin ajoissa Tel Aviviin haastatteluun ja kuvauksiin. 

Our faithful guide Uri Golani, proved himself as an excellent driver and navigator rescuing us from stormy Jerusalem. We were scheduled for our last assignment in Tel Aviv last Thursday afternoon and found ourselves under sedge  as stormy snowy weather hit the capital. Uri found his way home to be back with his off-road Defender that took us safely out of the mountain slippery roads.

2 vastausta artikkeliin ”Rescue from stormy Jerusalem”

  1. Tuli mieleen että ihan kuin tuo videopätkä olisi siltä pikkutieltä joka lähtee Yad Vashemin takaa Jerusalem Forestin läpi alas Ramot Motzaan…?
    No, on tai ei, niin itse aikanaan nautin niistä maisemista kovin ja “oikaisin” usein sitä tietä kaupungilta Tel Avivin suuntaan.
    Harvinainen ja erikoinen Jerusalem-kokemus teillä, tuo lumimyräkkä!

    1. Jees, varmasti sama tie! Ajettiin siis Givat Shaulista Beit Zaitin läpi 1-tielle. Tosi kaunis reitti on, varsinkin nyt kun metsäkin oli lumen peitossa. Me lähdettiin siis sillon kun oli vasta muutama sentti lunta. Sit oli tauko ja sen jälkeen lunta tulikin monta kymmentä senttiä. Eli kanissa oisin vieläkin jos opas ei ois ollut nopea toimissaan, koska 1-tie suljettiin vielä samana iltana kokonaan!

Leave a Reply