Serra d'Aire e Candeeiros natural park Portugal

Päivä Portugalissa: vaellusta ja kokkailua

This post is also available in: englanti

Pitkä, mutta ihana päivä takana Serra d’Aire e Candeeirosin luonnonpuistossa. Vaeltamista kukkivan timjamin tuoksussa, luolavisiitti (yksi pieni lepakko roikkui seinällä), lillumista altaassa, kokkauskurssi hotellissamme ja hyvä päivällinen. Siihen on hyvä päättää päivä!

Serra d'Aire e Candeeiros natural park Portugal

Serra d'Aire e Candeeiros natural park Portugal

Cooking course at Cooking hotel Portugal

Cheese, bread and olive oil

Cooking course at the Cooking and emotional hotel Portugal

Päivälliseen kuului:  leipää, oliiviöljyä ja paikallisiajuustoja, sienicappucino, itsetehtyä pastaa, kasviksia ja pestoa ja jälkkäriksi suklaalaavakakku ja passiohedelmäsorbetti. Namii!

Boa noite – hyvää yötä!

2 vastausta artikkeliin ”Päivä Portugalissa: vaellusta ja kokkailua”

    1. Hauskaa, että ollaan kierretty juuri samoissa maisemissa. Itsekin ihastuin nyt Portugaliin toden teolla. Olin työreissulla ja kiirettä piti, mutta nyt haaveilen lomasta siellä.

Leave a Reply