featured image

Matkustusta Maharadjan tyyliin

This post is also available in: englanti

_MG_0496 Tässä ollaan lähdössä Maharaja Express-junalla Rajastanin kiertomatkalle. Alkuun pidettiin  tervetuliaisseremonia juna-asemalla Delhissä. Matka jatkuu Agrasta Rathamboreen tiikerisafarille, Jaipuriin ja Bikaneriin. Muut matkaavat vielä Jodhpurin ja Udaipurin kautta Mumbaihin, mutta meidän on jatkettava eteenpäin muihin hommiin.

_MG_0607_copy Ensimmäisenä aamuna saavuimme Agraan ja kohteena oli tietysti klassinen Taj Mahal, jota rakennettiin aikoinaan 22 vuotta!

_MG_0700 Sen jälkeen meitä odotti shampanja-brunssi Taj Mahal-näköalalla.

_MG_0727 Sitar-tablasoittajat viihdyttivät aamiaisella.

_MG_0768   _MG_0782 Luksusjunassa asutaan luksushyteissä.  Tässä meidän Jr. Suite. Jokaisella on oma huonepalvelija, joka kysyy tuon tuosta onko kaikki kunnossa.

Naurettiin Uzin kanssa, että tuleekohan ne myös yöllä kysymään, että “nukutko hyvin, Ma’am?”  (niin kuin täällä meikäläistä puhutellaan).

_MG_0807 Täällä ei päästetä kurkkua kuivumaan. Junaan palaavia retkeläisiä odottaa aina erilainen moctail (alkoholiton coctail).

_MG_0831 Kultaiset lautaset tietysti!

_MG_0833 Keittiössä valmistetaan jälkkäreitä.

_MG_0933   Agra Fort. Oikealla suloinen junaemäntämme.

_MG_0985Täällä hymylihakset joutuvat koetukselle sekä vierailla että isännillä kun vähän väliä tervehditään ja hymyillään.

_MG_0959 Mitenkähän tästä palataan arkeen? 🙂

Klikkaamalla löytyy lisää infoa Maharaja Expressistä.

 

Leave a Reply