featured image

Matka 2015

This post is also available in: englanti

 

Tammikuussa suunnataan tietenkin matkamessuille, jotka aukeavat suurelle yleisölle huomenna 16.1.15. Tässä makupaloja ja menovinkkejä messuilta.

_MG_7023

_MG_7029

 

Iloinen jälleennäkeminen Stavroula Skaltsin ja Alexandra Saranditin kanssa, jotka tulivat matkamessuille Kreikan Tukholman toimistosta. Ihania kreikkalaisia naisia Ateenasta!

_MG_7009

 

Destination breakfast alkoi aikaisella aamiaisella. Siellä tavataan matkailutoimistojen edustajia ja sieltä alkaa moni meidänkin matkamme.

_MG_7032

Monia eksoottisia maita on messuilla esillä, mutta ei saa unohtaa omaa pääkaupunkiamme Helsinkiä! Siitä on kehittynyt viime vuosina mielenkiintoinen ruokakaupunki. Tässä Visit Helsingin viestintä- ja mediavastaavan ruokavinkit Kallioon, hänen omille kotikonnuilleen:

Lie Mi,  uusi, vietnamilainen pikaruokatyylinen paikka Siltasessa. Kohtuuhintainen ravintola tarjoaa hyvää ruokaa kivassa tunnelmassa.

Kolmonen Kolmannella linjalla. Suomalaisista raaka-aineista tehtyä, simppeliä, mutta hyvää ruokaa. Lounas on kuulema erityisen hyvä.

Ravintola Keidas tarjoaa parhaat croisantit ja tännekin kannattaa suunnata lounaalle.

 

_MG_7006

Eevakaisa Mölsä ja hänen kollegansa edustavat Turkkia Suomessa. Eevakaisalta antaa takuuvarmasti hyvät vinkit maahan.

_MG_7285

 

Japan Airlines on avannut viime vuonna reitin Suomeen.

_MG_7274

Turkin valtion matkailutoimiston johtaja Emel Arzun lempparikohde on Alacati Izmirissä. Kapeita katuja, putiikkihotelleja. Superkaunis kohde, jota ei kannata missata.

_MG_7290

Oma seuraava kohteeni on Madrid, jonne lähden opiskelemaan espanjaa.

_MG_7293

Finnairin lentoemännät tarjoilivat maistiaisia.

_MG_7306

Kuuban standin hieno juliste.

_MG_7299

Brasilia on listallamme. Katsotaan milloin se toteutuu!

Menovinkkinä matkamessuille!
Matkainstagrammaajat Samuel ja Daniel Taipale pitävät lauantaina luennon matkavalokuvauksesta. Eli 17.1. kannattaa suunnata Sun & Sea-lavalle klo 13.

Matkamessuilla esittäytyy myös uusia maita, kuten Madagascar, Uganda ja Bhutan. Itseäni kiinnostaa erityisesti tuo viimeinen! Maa rajoittaa turistien määrän vuodessa noin 60 000, joten matkailija pääsee näkemään elämää maassa sellaisena, kuin se on oikeasti, ilma turismin lieveilmiöitä.

matkamessut.fi

Leave a Reply