Marta guest house Tallinna Viro

Majapaikka Tallinnassa – kuin Onnelin ja Annelin talo

This post is also available in: englanti

Tällaisen ihanan majapaikan löysimme Tallinassa viime viikonloppuna, kun olimme tekemässä Tallinnan kaupunkiopasta. Marta Guest house oli kuin piparkakkutalo ja sen emäntä, Mai-Liis, itsekin kuin runo.

Marta guest house Tallinn entrance

Mai-Liis, entinen saksan opettaja hankki perheineen vanhan puutalon parin kilometrin päästä Tallinnan keskustasta. Talo oli huonossa kunnossa, mutta nuori nainen näki talossa helmen.

Marta guesthouse owner Mai-Liis

“Täällä ostetaan tontti huonokuntoisen talon kanssa, puretaan talo ja rakennetaan uusi, hieno talo tilalle. Minä halusin nimenomaan pelastaa talon.”

A guest room Marta guest house Tallinn Estonia

Remontoimisesta ja restauroimisesta tuli Mai-Liisin harrastus. Ensin talossa avattiin yksi vierashuone, sitten toinen ja kolmas. Nyt vieraat voivat majoittua kahdeksassa persoonallisessa huoneessa. Yhdessä on vanha puuliesi, johon voi talvella sytyttää tulen.

Marta guesthouse room floor 2

Marta guesthouse room

Marta guesthouse kitchenTässä suloisessa aamiaishuoneessa voi nauttia aamiaisen tai kupposen kahvia ja kakkupalan.

Marta guesthouse cafeTai useamman… kuten me 🙂

Marta guest house Tallinn yardTänne aion suunnata seuraavalla Tallinnan matkallani. Ihana paikka kivenheiton päässä hulinasta. Keskustasta pääsee bussilla ihan viereen.

Hinnat 35-55 euroa/huone. Aamiainen 5 euroa/henkilö. Paikalla on myös FB-sivut.

Ja osoitehan on, mikäs muu, kuin Marta 8.

2 vastausta artikkeliin ”Majapaikka Tallinnassa – kuin Onnelin ja Annelin talo”

    1. Hei Urbaani Viidakkoseikkailijatar, juu, ehdottomasti kannattaa! Tallinnassa on nyt todella valinnan varaa, niin ruokapaikkojen, kahviloiden kuin majapaikkojenkin suhteen. Koko ajan avataan uusia, ihania paikkoja. Tämä oli yksi niistä.

Leave a Reply