MG_9099

Luostarin rauhassa

This post is also available in: englanti

Erilaista majoitusta Israelissa
 
Lähi-Idässäkin voi löytää paikan rauhoittua, nauttia hiljaisuudesta ja kuunnella lintujen laulua. Kirkkojen ja luostarienvierasmajat ja hotellit ovat usein yksinkertaisia, mutta säntillisesti huollettuja. Puutarhat voisivat olla ehdokkaana missä tahansa puutarhakilpailussa satoine yrtti- ja kukkalajikkeineen. Majoitusvaihtoehtoja löytyy niin kaupunkien keskustoista kuin maaseudultakin.  
 
Kiersimme joulukuussa jerusalemilaisia kristillisiä majoitusvaihtoehtoja. Ihastuin Ein Keremin kylässä sijaitsevan Les Soeurs Notre-Dame de Sioninluostarin hautausmaahan. Näkymä sieltä on henkeäsalpaava: vuoren rinteeseen rakennettuja terasseja, venäläisen kirkon kultainen kupoli, vehreää luontoa.   
Eräänä aamuna heräsimme alempana olevan kuvan uskomattomaan näkymään: lumi peitti maan. Suomessa ei tuolloin ollut lunta yhtään… 
Hinnat kahden hengen huoneessa noin 70 eurosta ylöspäin. Hinnat sisältävät yleensä aamiaisen. Jotkut hotellit tarjoavat yhteismajoitusta.  
 
Lisätietoa kristillisistä majoittajista Israelissa: 
http://www.guidedtoursisrael.com/christian-accommodation-israel.html
Sisar Ann johtaa Les Soeurs Notre-Dame de Sionin luostaria. Kaikki ovat tervetulleita luostariin uskonnosta riippumatta.
Eräänä aamuna heräsimme tällaiseen näkymään St. Andrews Scottish Guest Housessa.
Tarinamme jerusalemilaisista kirkkojen majoitusvaihtoehdoista Askel-lehden huhtikuun numerossa.

2 vastausta artikkeliin ”Luostarin rauhassa”

  1. Yksi tuttavaperheeni kävi tuossa Notre Dame de Sionin luostarissa yöpymässä ,ja olivat kovin tyytyväisiä,sekä paikkaan että edulliseen hintaan.
    Ja tuo kuva lumineen on ihana!

    1. Kiva kuulla, etten turhaan suosittele! 🙂 Noita hienoja paikkoja on paljon. Emme nukkuneet, mutta vierailimme Austrian Hospicessa vanhassa kaupungissa. Siellä on ihana kahvila, josta saa gulassia ja Sacher-kakkua. Suosittelen!
      Hassua, että nyt vasta löysin nuo paikat, vaikka olen asunut kaupungissa pitkään.

Leave a Reply