featured image for annual post

Lukemattomia lentotunteja, matkalaukun purkua, unohtumattomia seikkailuja. Meidän vuosi 2014.

This post is also available in: englanti

11 maata ja 19 viikkoa reissun päällä. Siinä on meidän tämän vuoden matkat yhteenlaskettuna. Monen moista seikkailua, uusia paikkoja, ihania ihmisiä, taivaallisia makuja. Ja toisaalta lukemattomia lentoja, huonosti nukuttuja öitä, matkalaukun pakkaamista ja purkamista, matkaväsymystä. Mutta päällimmäisenä on kiitollisuus.

Tässä katsaus vuoteemme.

india privat copy
Tammikuu 2014.

Uzi: Teimme Merjan kanssa lomamatkan Intiaan. Näimme Rajasthanin aarteet ja etsimme tiikeriä Ranthamboren luonnonpuistosta. Ja tällä kertaa joku muu sai hoitaa kuvaamisen!

cyprus copy

Huhtikuu 2014: Työmatka tarunhohtoiselle Kyprokselle. Uintireissu laguunissa, pikkuruisia kyliä, ystävällisiä ihmisiä, ihanaa ruokaa.

turkey copy

Toukokuu 2014: Turkkia tutkimassa. Olympos oli todellinen helmi. Ruoka ja ystävälliset ihmiset jäivät täältäkin päällimmäisenä mieleen.

berlin copy

Ihan oikeana Turistina Berliinissä. En ottanut edes kameraa tai läppäriä mukaan. No, onneksi sai lainata sitten kaverin kameraa kuitenkin 🙂

Pitkiä brunsseja, shoppailua, nähtvyyksiä. Itse kolmatta kertaa, mutta kaveri ensimmäistä kertaa. Hän ihastui paikkaan niin, että olisi varannut saman tien uuden matkan.

 

estonia by nina copy

Kesäkuu: Työmatka Viron Muhun saarelle lapsiperheen juttuja kartoittamassa.

Parasta lasten mielestä oli silkkimaalaus ja strutsifarmi. Äidille jäi parhaiten mieleen Padasten kartanon herkut 🙂

bordeau france copy

Uzi: Kesäkuun ensimmäisen viikonlopun varaan aina japanilaisille asiakkailleni, joiden kanssa käyn kuvaamassa vuotuisen Monde Selection -palkintojenjakoseremonian. Vuoden 2014 Monde Selection –tapahtuma järjestettiin Bordeaux’ssa, Ranskassa.

croatia copy

Syyskuu: Kroatiassa kestävän matkailun EU-konferenssissa ei asia jäänyt vain teorian tasolle, vaan tutustuimme Losinjin saaren kauniiseen luontoon muun muassa osallistumalla puuveneregattaan.

israel copy
Uzi: Syyskuun lopulla matkustin koko perheen kanssa Israeliin. Kyseessä oli suuri sukukokous, jossa tapasimme kaikki kolme veljeäni perheineen. Se oli kaikkien mielestä niin hauskaa, että päätimme järjestää samanlaisen tapaamisen tasan vuoden päästä samaan aikaan. Vuoden 2015 sukukokous pidetään Ranskan maaseudulla Burgundissa.

india copy

Lokakuussa olimme 16 päivän työreissulla Intiassa, jonka aikana kolusimme monta paikkaa Shillongista Delhiin ja Rajastanista luksusjunalla Mumbaihin.  Tässä Taj Mahalin ihmettä ihailemassa.

nepal copy

Uzi palasi Intiasta Suomeen, mutta minä jatkoin Nepaliin, jonne kuvaajakseni tuli veljeni Daniel. Tässä ollaan matkanteossa kyliin Fidan Päivi Leppäsen ja Transformation Nepalin Durgan kanssa. Vastaanotto kouluilla oli unohtumaton. Lapset olivat tehneet meille kymmenittäin kukkaseppeleitä.

Athens copy

Vuoden vika reissu suuntautui joulukuun alussa Ateenan ruokafestivaaleille, jossa kirjaimellisesti istuimme ja söimme. Täällä tosiaan ei tarvitse muuta ohjelmaa, Ateenan on kulinaristin uusi mekka.

Katsotaan mitä uusi vuosi tuo tullessaan. Suunnitelmia jo on. Katsotaan mitkä niistä toteutuvat.

Ihania hetkiä kotona ja missä kuljetkin! Kiitos, että olet ollut vieraanamme blogissamme. Tavataan taas ensi vuoden puolella. Hyvää ja riemukasta vuodenvaihdetta sekä kaikkea hyvää uudelle vuodelle!

Ninarose & Uzi

 

Leave a Reply