Sweet-Chili-featured-image

Kylpylän loisketta 7-vuotiaan silmin

This post is also available in: englanti

Kun olen reissussa, seuraa 7-vuotias tyttäreni Dania matkakuvia blogistamme. Sain Kyprokselle What’s app-viestin, jossa Dania kirjotti: Hei äiti, vähän siistei kuvii? Kuka tonne blogiin voi kirjoittaa? Minä: Minä. Dania: Ai vain sä ainoastaan koko maailmassa. Minä: Myös Uzi. Dania: So only you and Uzi? Miks mä en voi kirjoittaa? Minä:Kylläsäkinvoitkirjoittaakunkeksitjonkunaiheen.Ja aihe löytyi heti seuraavalta pikkureissultamme kauniisiin kansallismaisemiimme Aulangolla. Ihana paikka varsinkin hyvällä säällä. Tosin kylpylässä riittää tekemistä sateellakin.Danian teksti alla (kirjoitti itse koneella). Aurinkoista vappua!

Maisema huoneen parvekkeelta.

Vaatteet pois ja kylpemään
me oltiin aulangolla siellä me oltiin hotellissa ja siellä oli kylpylä ja siellä oli hauskaa sen takia kivaa kun me oltiin uimassa ja siellä oli uima  vesi liuku mäki eikä se mennyt kauheankovaa ainakaan mun mielestä.  ja me mentiin metsään ja siellä oli kivestä karhu patsas ja me mentiin sen syliin ja se oli hauskaa…  me mentiin rannalle kävelemään ja saatiin talutaa mejän kavereiden koiria ja mentiin selaiseen vanhaan linaan .
Vanajaveden maisemia
Eden pääsi Aurelian syliin
Kylpylän vanha rakennus

 

Upea maisema harjulta. Lapsetkin hihkuivat ihastuksesta
33 metrin korkuinen näkötorni harjulla
Karhupatsas
Iltapäiväkahvit ihanassa Cafe Laurellissa Hämeenlinnan keskustassa. Monelle tuttu paikka Suomen parhaat leipomot-ohjelmasta
Vaikea valinta…
Linkkejä: 
Aulangosta:
www.aulanko.fi
Kylpylähotelli:
http://www.rantasipi.fi/hotellit/aulanko/fi_FI/kylpyla/
Cafe Laurell:
www.laurell.fi

4 vastausta artikkeliin ”Kylpylän loisketta 7-vuotiaan silmin”

  1. Hauska postaus ja oli kiva lukea myös Danian kirjoittamaa juttua;D Ihana Aulanko;siellä on tullut vietettyä lapsena muutaman kerran aikaa ja myöhemminkin olen käynyt yhtä Suomen kauneinta paikkaa ihailemassa:)

  2. Dania kiittää 🙂 Hauskaa, että tunsit Aulangon jo lapsena. Minä vasta aikuisena. Nykyään se kuuluu joka kesääni… mahtava paikka! Suomessa on tuollaisia helmia.. Aulanko tosiaan yksi parhaista.

Leave a Reply