20140411_090648

Jeeppiretki Pafoksella

This post is also available in: englanti

Terveisiä Kyprokselta! Mahtava paikka, ihania, vieraanvaraisia ihmisiä. Sää kuin Suomen kesä parhaimmillaan. Ei vielä turisteja kuin nimeksi. Mielelläni jäisin tänne lomailemaan…
Tässä tulee lyhyt puhelinkuvapostaus (uskomatonta, mitä puhelimella saa nykyään ihan hetkessä aikaiseksi!) meidän jeeppiretkestä. Lisää tarinaa ja Uzin hienoja kuvia tulossa ensi viikolla.
Meriluolia, kalliomuodostelmia ja laivan hylky Akamaksen luonnonpuistossa puoli tuntia Pafoksesta
Akamaksen rotko
Ravintola Lara Bayn yläpuolella
Lara Bayssä löydettiin privaatti-ranta ja vaihdettiin tietysti heti uikkarit päälle! Mieletön paikka. Kristallinkirkas, 19-asteinen vesi
Päivän (ja reissun) vika etappi Pano Lefkaran kylään. Asutaan omassa, entisöidyssä kivitalossa, paikan ekat vieraat koskaan!
Koko päivän jeeppiretki kuljettajan/oppaan kanssa maksaa noin 150 euroa. Meillä oli oppaana tosi hyvä Panik. Häntä voimme suositella lämmöllä!
Tel: +357-26951778
Email: pmneofytou@msn.com

4 vastausta artikkeliin ”Jeeppiretki Pafoksella”

  1. Upean näköistä! Harmi että vaikka etäisyys tänne ei ole suuri,ei ole enään reittilaivoja kuten ennen kuulemma oli Haifan ja Kyproksen välillä. Olen vain kerran ollut Kyproksella,ja silloinkin vain lentokentällä,liian kauan.

    1. Hei Jael, Kypros tosiaan ylitti kaikki odotuksemme. Säännöllistä laivaliikennettä ei enää taida Israelista olla, mutta kuulin juuri, että El Alin halpalentoyhtiö liikennöi Kyprokselle. Arkia lentää myös, huomasin sen Larnakan kentällä. Eli koneella pääsee jos laivalla ei 🙂 Tapasimme yhdessä kylässä muuten israelilaisen perheen, joka oli siellä nyt 20. kertaa kahdeksan vuoden aikana! Olivat ostaneet talonkin kun tykkäsivät niin paljon.

Leave a Reply