ihana kahvila featured image

”Ihana Kahvila”, nimensä mukainen

This post is also available in: englanti

ihana kahvila helsinki 1
Eksyin! Niin tapahtuu usein vapaina kesäpäivinä. Teen sen ihan tarkoituksella, valitsen vain lähtöpisteen ja katson minne tie vie. Niinpä tässä eräänä hehkuvana kesäpäivänä löysin itseni yllättäen Kalasatamasta, paikasta joka vielä vähän aikaa sitten oli tavarasatama, mutta joka nyt on valtava uusien asuintalojen rakennustyömaa. Kiitos Helsingin kaupungin, nuoret graffititaiteilijat saavat täällä ilmaista itseään ja jakaa taidettaan yleisölle.

Lähestyessäni vesirajaa huomasin oudon näköisen kahvilan. Rupesi ihan väkisin hymyilyttämään. Paikka oli niin hauska ja kuului niin ilmiselvästi juuri siihen missä oli. Kahvitauko oli suorastaan pakollinen.

Ja erinomainen tauko se olikin. Kahvin seuraksi sain kotitekoista mustikkapiirakkaa ja kauniin hymyn Kaisa-nimiseltä nuorelta tytöltä.

Kahvila tuntuu olevan erityisesti nuorten perheiden suosiossa. Hieno, avoin tila, luova ja vapaa ilmapiiri. Näkymä veden yli varakkaiden kaupunginosaan on jo statement sinänsä. Like, like like!

Tsekkaa paikka: http://ihanakahvila.fi/

ihana kahvila helsinki 3Myynnissä on kahvia, leivonnaisia, käsitöitä ja vanhanaikaisia leluja. Monenlaisia pelejä on asiakkaiden vapaasti käytettävissä.
ihana kahvila pear pieihana kahvila blue berry pieKaisa ja herkullinen mustikkapiirakka

ihana kahvila helsinki 2

amos bonibay ihana kahvila helsinkiTanskalainen taiteilija Amos Bonibay nauttimassa kahvista ja ympärillä olevista graffiteista.

ihana kahvila bicycle parkingParkkipaikka täyttyy enimmäkseen polkupyöristä.

 

Leave a Reply