featured image

Bye bye India

This post is also available in: englanti

 

Koimme monia hienoja hetkiä 16 päivän Intian reissullamme. Tässä vielä välähdyksiä joistakin niistä.
_MG_2052

Mumbain hieno silta.

_MG_2346

Intia muuttuu ja tämä kuva kertoo muutoksesta. Puhelin ja tunteiden osoitusta. 10 vuotta tilanne oli vielä ihan toinen. Käsistä pitäminen julkisella paikalla olisi ollut ihan tavatonta, eikä puhelimia ollut melkein kenelläkään. Minun vanhaa perus-Nokiaani olisi haluttu ostaa harva se päivä.

_MG_1765

_MG_2547

_MG_2554

Matkustaminen väsyttää… onnekseni olen hyvä nukkuja ja otan torkut intialaiseen tyyliin milloin lentokoneessa, autossa tai näköjään veneessäkin, kuten tässä Uzin salakuvassa 🙂

_MG_2559

Mumbain satama on vilkkaasti liikennöity ja veneemme puikkelehti rahtilaivojen välissä matkallamme Elephanta-saarelle.

_MG_2609

_MG_2639

_MG_2679

 

Intialaiset rakastavat elokuvia ja Bollywood-leffajulisteita on joka paikassa.  Toimintaleffat on Bollywoodin uusi genre ja kaikki tehdään tietysti liioitellen, kuten Bang Bang-leffassa, jonka kävimme katsomassa.

_MG_2889

_MG_2944

_MG_3069

_MG_3104

 

Perheenisä menossa tekemään pujaa eli pyhää toimitusta 10 vuotta sitten kuolleen isoisän muistoksi. Pyhän altaan luona uhrataan ruokaa ja kukkia.  _MG_3264Intiassa ei voi välttyä härdelliltä. Meiltäkin peruttiin yksi juna, mutta saimme onneksemme liput juna-aseman johtajalta VIP-quotassa toiseen junaan, joten emme myöhästyneet lennolta, mutta Air Indian lennon kanssa oli isompi prosessi. Lentomme Mumbaista Delhiin peruttiin ja viisi päivää hoidimme asiaa. Kaikki lennot olivat täynnä ja tilanne näytti jo aika toivottomalta. Uzi olisi missannut lentonsa Suomeen ja minä Katmanduun.  Lopulta lensimme päivää aikaisemmin Delhiin executive luokassa, jossa tyynytkin olivat kultaiset. Uzikin teki ennätyksensä ja nukkui koneessa!

Leave a Reply